DHOME DOPIO

Dhomat e hotelit tone jane te arreduara ne menyre teper komode dhe ofrojne kushtet e pershtatshme per te kaluar pushimet tuaja. Dhomat ofrojne ajer te kondicionuar, Wi-Fi, tualet, televizor dhe ballkon i cili ju ofron pamje fantastike. Gjithashtu ne te gjitha dhomat hoteli ofron sherbim ne dhome.

DHOME DYSHE

Dhomat e hotelit tone jane te arreduara ne menyre teper komode dhe ofrojne kushtet e pershtatshme per te kaluar pushimet tuaja. Dhomat ofrojne ajer te kondicionuar, Wi-Fi, tualet, televizor dhe ballkon i cili ju ofron pamje fantastike. Gjithashtu ne te gjitha dhomat hoteli ofron sherbim ne dhome.

DHOME TRESHE

Dhomat e hotelit tone jane te arreduara ne menyre teper komode dhe ofrojne kushtet e pershtatshme per te kaluar pushimet tuaja. Dhomat ofrojne ajer te kondicionuar, Wi-Fi, tualet, televizor dhe ballkon i cili ju ofron pamje fantastike. Gjithashtu ne te gjitha dhomat hoteli ofron sherbim ne dhome.

SUITE

Dhomat e hotelit tone jane te arreduara ne menyre teper komode dhe ofrojne kushtet e pershtatshme per te kaluar pushimet tuaja. Dhomat ofrojne ajer te kondicionuar, Wi-Fi, tualet, televizor dhe ballkon i cili ju ofron pamje fantastike. Gjithashtu ne te gjitha dhomat hoteli ofron sherbim ne dhome.